Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

30 maj 2011

mors dag

Vilken helg det har varit. Jag har haft jätte kul. från fredag till söndag.

Fredagen började med att vi gick in till stan för att träffa Sussie och hennes dotter, gick på stan och sen tog en fika innan vi skulle hem. Sen kom Johan och hämtade Rasmus, vilket var känslomässigt jobbigt pga min separationsångest, men jag hoppas det blir bättre med tiden.. Men iallafall, sen var jag ju som sagt barnfri, så jag drog hem till en kompis och övernattade där, eftersom vi kollade på filmer hela natten typ. Och den bästa filmen vi såg hette Limitedless, men vi såg även på Paranormal Activitey 2 tokyo night (det är den japanska versionen, men den var super bra den också), Jackass 3, The Simpsons Movie och sen en säsong av The Simpsons serien. Det var jätte trevligt, vi kommer alltid så bra överrens och har väldigt roligt ihop, men vi har ju känt varandra väldigt väl sen år 2004, så det kan ju vara därför, vi känner varandra utan och innan, eller hur säger man?? Jaja, en skit bra vän iallafall.

Lördagen mötte jag upp mamma och följde med hem till henne för att äta middag. Och då fick jag ett överraskande besök av J, som stannade och åt middag med oss. Alltid lika trevligt! Hmm, efter att J hade åkt, så blev det en stund vid tv, innan vi åkte och köpte lite lördagsgodis och sen hem igen och kollade på en film som gick på tv, På Smällen, hette den, en jätte bra komedi. En stund senare, mitt i filmen, kom J på oväntat, men uppskattat besök igen och vi såg klart på filmen. Efter det så kopplade jag in DVDn och vi satte igång en ny film, Åsa-Nisse På Hal Is, vilken var jätte rolig. Sen så åkte vi en runda alla 3 och tog en sväng upp till Bryggareberget och kollade ut över Karlskrona city, "by night". Jätte fin utsikt och mysigt. Regnet föll och lamporna i stan lyste utspritt här och där.. Sen åkte vi hem, vi blev avsläppta och sen körde J hem och vi gick och la oss.

Söndag, som var självaste Mors Dag, blev helt perfekt! Fick sovmorgon, vilket var underbart skönt, men vaknade och var trött och seg ändå. Men det gick snabbt över. Då upptäckte jag att jag hade en massa missade samtal ifrån Johan, sms honom och sen ca 20 minuter senare, kom han och lämnade Rasmus. Ååhhh vad jag hade saknat honom!! Han log mot mig direkt när han såg mig och jag smälte nog lite av den blicken och ansiktsuttrycket han gav mig när jag öppnade bildörren där han satt. När jag hade tagit ut han ur bilen, så kunde jag inte låta bli att krama om han hårt och berätta hur mycket jag älskar honom och hur mycket jag hade saknat honom! Sen kom mamma och min lillasyster och vi tittade på tv. Sen somnade Rasmus och vi åkte och handlade för att sedan åka hem igen och göra Tacos. Det var gott, men jag blev snabbt illamående, efter att ha ätit en och en halv. Tråkigt, men jag får väl vänja mig? Sen tittade vi på tv igen och så började Big Brother vid kl 21, som jag givetvis inte ville missa! Lillasyster åkte hem under en av pauserna, men strax därefter fick jag ett uppskattat besök av J, så vi kollade klart på Big Brother. Idag åkte Chrille ut och Martin och Peter blev garanterade varsin finalplats.. Så det ska bli spännande att se vem som vinner. Jag hoppas och tror på Simon, norrlänningen, men min lillasyster tror och hoppas på att Martin vinner. Så det ska som sagt bli spännande att se finalen nästa vecka! Men iallafall, J åkte hem sen efter att vi kollat på RuPauls Dragrace som började direkt efter Big Brother. Och så satte jag mig vid tv en stund för att sedan ta fram mobilen och börja skriva på detta inlägget. Och när jag har skrivit klart detta så ska jag också sova.

Måndag. Idag är det en ny dag och det kommer bli fullt upp idag. Skriva på hyreskontrakt, några möten och sen fixa några ärenden. Wiiieee!!

Men nu säger jag godnatt, det blev visst lite senare än vad jag trott.. Är skit trött och har varit det mer eller mindre hela dagen i perioder.. Men men, det finns det ju en förklaring till. Tjoptjop!!
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

här ska ni givetvis kommentera mitt inlägg

Välkomna åter!

Tack för ditt besök!
Jag hoppas du kommer tillbaka.