Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

14 september 2011

plutten


jag älskar min underbara son

9 kommentarer:

  1. Han är ett barn & kräver mer och mer för varje dag som går. tycker du att han är högljudd nu & vill ha sin vilja han e 10 månader, hur ska du göra sen då?! det här e ju bara början. och varför skulle det ha hänt på 2dagar? bara för att han är med sin pappa?! du är bra på att kasta skit du, men tycker du enbart ska hålla tjäften och sluta va så elak mot rasmus pappa (som verkar vara den ända vettiga rasmus har igentligen) & du märker att rasmus har det bra & att pappan e mycket bättre än dig då håller du på.. fy.. stackars rasmus... Och sen kanske du inte skulle skaffa barn om du klagar på att han e lite högljudd när han e 10 mån. det e ju som sagt ett barn...

    SvaraRadera
  2. Håller med fullständigt i den kommentaren. Nathalie.. du borde tänka dig för innan du kastar skit. Du pratar om advokater, möten osv. VEM tar dig på allvar egentligen?? Du själv och de killar du kastar dig in med snarast möjligt möjligen. VÄX upp och bli en bra förälder! Din blogg visar hur skev du är i din syn på det mesta. Jag vet ej något om pappan eller om dig mer än blogg. Men skulle det bli kris skulle jag personligen utan tvekan stötta pappan med allt jag kan i denna härva. Allt för barnets skull!!

    SvaraRadera
  3. Till Anonym!
    Du kan väl inte ha ALLA fåglarna hemma? Läs igenom det du skrivit och begrunda! Förhoppningsvis så blir du väl vuxen någon gång du också, men det finns undantag, tyvärr.

    MVH

    Rasmus Mormor

    SvaraRadera
  4. Kan man inte stå för vad man tycker och tänker så ska man hålla käft. OM man väljer att yttra sig så ska man våga stå för det utan att vara anonym. Men det är ni uppenbart för fega för? Att sitta och klaga på Nathalie som mamma är väl att sjunka väldigt lågt. Känner ni henne och är hemma hos henne om dagarna? Om inte så kan ni ge fan i att kommentera överhuvudtaget. Nathalie är underbar som både mamma och vän. Man kan inte döma en person utifrån en jävla blogg. Hon skriver väl ändå inte ALLT här? Och vart i hela friden ser ni att hon har klagat på Rasmus pappa i detta inlägg?

    "under dessa två dygnen som han har varit med sin pappa så har han verkligen tränat upp sin krypförmåga, för nu kryper han omkring som bara den"

    JAG ser snarare det som ett beröm till Rasmus pappa som att hon menar att han har gjort något bra?

    Men ni kanske inte ser det så? Uppenbart att ni redan känner Rasmus pappa, jävla ärthjärnor;)

    SvaraRadera
  5. "Men en annan sak som jag reagerade på, som inte gjorde mig lika stolt, var att han är så högljudd. VISST, han har alltid varit det, MEN nu var han extremt högljudd när han ville ha sin vilja igenom och när han blev uppspelt. På bara två dagar?? Är det normalt? Vad har orsakat det? Varför?" det fattar ju tillochmed en idiot att det är en pik till pappan? varför ens nämna det? och just på bara två dagar, då han skulle ha varit hos sin pappa?! och vad ja kan läsa i bloggen har du ju pikat att andra grejjer oxå skulle va fel av pappan. som tex.

    "Rasmus badar. Men verkade inte så road precis. Vet inte varför, men har mina funderingar.. Typ det var inte jag som badade honom denna gången. Jag satt bara och tittade på och överlät badandet till hans far"

    vad e det för jävkla skit du håller på med?
    man behöver inte känna pappan för att tycka att det e jävligt fult av dig..
    lägg av att få dig låta så bra och pappan mindre bra...tror det fortfarande e tvärt om..

    och jag får val fan va annonym om ja vill, du känner inte mig, så vad spelar det för roll vad jag heter?1

    SvaraRadera
  6. Från start var din blogg ok, men jag tycker ärligen du verkar spåra ur allt mer..LÄGG ej ut då allt på din blogg om du inte ska bli betraktad som vi betraktar dig!! VI läser!! Vi umgås ej med dig.. Tänk för fan vad du skriver ut då!! Och ja, om du nojar mitt i natten för om du ska städa eller ej, då kanske du håller på att bli koko..(helt)

    SvaraRadera
  7. När jag läste detta inlägg reagerade jag inte på att det var någon pik till pappan.
    Men att han blivit mer högljud på 2 dagar för att få sin vilja igenom. Barns utveckling varierar hela tiden. kanske är det så att han testar gränserna och med pappa kanske det gick att få sin vilja igenom? Och när Rasmus kommer hem till mamma och vill testa henne lite och inte får som han vill så skriker han på samma sett som han gjorde hos pappa för då gick det ju?
    Man är ingen dålig förälder för att man ger vika för sina gränser. Och att rasmus inte var road av att bada? Okej, han är VAN att MAMMA badar honom och om att helt plötsligt ska PAPPA bada honom och PAPPA inte gör på samma sätt som MAMMA kanske får rasmus att fundera. Det finns inget i detta inlägg som får mig att ens misstänka en pik till PAPPA. SÅ knip!

    SvaraRadera
  8. HA INTE EN BLOGG OM DU INTE KLARAR ATT BLI SKÄRSKÅDAD !!!!!! Ni är så otroligt trångsynta ni "vännerna".. Skriv inte skit om du ej kan försvara det!!!!!!!

    SvaraRadera
  9. Och ni anonyma skitstövlar är inte heller så mycket bättre. Personligen tycker jag att Rasmus pappa inte är någon att "applådera för" då han kläckt ur sig att han tycker att min 1½ åriga dotter borde dödas(?) pga ett rivmärke på Rasmus(!) Där kan ni klaga om ni inte har något vettigare för er!

    SvaraRadera

här ska ni givetvis kommentera mitt inlägg

Välkomna åter!

Tack för ditt besök!
Jag hoppas du kommer tillbaka.