Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

2 september 2013

Nu fattas bara december.


Äntligen, då är det färdigt så långt. Idag dimpade bekräftelsen av uppsägningen ner i brevlådan. Så nu återstår bara att få hem en kopia på hyreskontraktet till den nya lägenheten.

Nu börjar allt kännas mer verkligt! Bara att räkna ner veckorna och dagarna, tills vi kan flytta in i nya lägenheten. Det ska bli så skönt att få flytta tillbaka. Och denna gången, så blir det äntligen till en lägenhet som jag vill ha och inte bara en hastigt vald lägenhet, bara för att ha någonstans att bo i. Här vill/ska jag bo tills mina barn har flyttat hemifrån. Lagom stor, perfekt läge och i närheten till allt nödvändigt. Bra bussförbindelser, fina lekplatser, bra cykelvägar, nära till mataffärer och butiker. Och nära till familjen och vänner ♥

Hit ska vi flytta..

Fakta om området:

Lyckeby är en charmig och modern stadsdel som ligger naturskönt vid Lyckebyån, nära strövområden och badplatser. Närservicen är väl utbyggd med skolor, äldre- och primärvård. Slottsbackens och Amiralens köpcentra ligger strax intill. Du tar dig till centrala Karlskrona med buss eller bil på 15 minuter, eller så väljer du den vackra cykelleden. I Lyckeby har Karlskronahem cirka 800 hyreslägenheter. Utbudet är varierat i stora och små bostadsområden och det är ett mycket omtyckt område, där många bor kvar länge. 

Avstånd till centrum: 7 km.


Inglasad balkong + extra toalett
Kronotorp är det största bostadsområdet i Lyckeby, men området känns inte så stort i och med att det är uppbyggt kring tre gårdar. Läget är vackert vid Lyckebyån och med bil når du Amiralens och Slottsbackens köpcentrum på bara några minuter. Karlskronahem erbjuder lägenheter på följande adresser i Kronotorp. Kronotorpsvägen1 A-C, 3 A-E, 5 A-D S Bellevuevägen 1 A-C, 3 A-D Kummelvägen 3A-D, 4 A-F Näktergalsvägen 4 A-F, 6 A-C, 8 A-C Varje gård i Kronotorp har grönområden, gångstigar och en egen lekpark. I huset ligger integrerade förskolor och fritids. Gruppboenden för äldre och funktionsnedsatta finns också i området. I området finns garage för både bil och moped att hyra. Dessa hittar du under lediga garage och p-platser. Det finns ett stort utbud av lägenheter i olika storlekar, från ettor till femmor.

Information

  • Badkar
  • Balkong inglasad

2 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka till staun :-) Det är fina lägenheter i det området.

    SvaraRadera
  2. Tackar så mycket! :) Ja det är ju verkligen det. Denna lägenhet ligger ju på den "finaste gården" också :)

    SvaraRadera

här ska ni givetvis kommentera mitt inlägg

Välkomna åter!

Tack för ditt besök!
Jag hoppas du kommer tillbaka.