Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

27 juli 2011

i wish i didn't miss you so

Det har verkligen varit en underbar vecka. I torsdags så kom ju Johan ner ifrån Örebro, vilket var det bästa som någonsin kunde ha hänt. Jag kommer aldrig att glömma den dagen!

Vi festade både torsdag, fredag och lördag.. Sen söndagen blev en lugn dag då vi bara slappade hela dagen.. Lördagens fest blev verkligen lyckad, om man bortser ifrån hur den slutade förstås.. Men det behöver vi inte gå in på haha.. Varför förstöra det roliga?? Jag och Katte hade verkligen en riktigt rolig kväll iallafall, vi sjöng karaoeke och skrattade hela tiden, drack och skrattade lite till.. Jag insåg även hur jag ville spendera min framtid och med vem. Och det känns riktigt bra! Jag kan inte sluta att le, när jag tänker på den stunden. Du fick det att pirras i magen på mig och jag blev kär. I måndags så åkte Eric hem och det var på tiden. När han hade åkt så blev det verkligen en helt annan atmosfär i luften. Allt blev så lugnt och skönt. Inga höga ljud och inget stim och fläng.. Riktigt lugnt och skönt med andra ord! Johan och jag somnade tidigt den kvällen och bara njöt av tiden vi hade kvar tillsammans. För sen kom tisdagen och Johan åkte hem.. Fyy vad trist det kändes. Ville verkligen ha några dagar till med honom, men det får jag snart igen istället :)

De 5 dagar som Johan var här nere, var de bästa dagarna på väldigt länge. Han gör mig så glad och får mig att må väldigt bra. Vi tog en runda in till stan en kväll och gick upp till bryggareberget och satte oss, tittade ut över Karlskrona city och han höll om mig. Det var jätte mysigt. Jag kommer aldrig att glömma den kvällen.

Nu sitter jag här på min balkong och lyssnar på gräshopporna och njuter av en kopp kaffe. Rasmus kom hem idag och vi var och storhandlade på Willys. Sen åkte vi och åt pizza med mormor och sen åkte vi hem. Rasmus sover nu och mormor har åkt hem. Jag har verkligen saknat Rasmus, så jag är så glad att han äntligen är hemma igen. Så nu kan jag slappna av igen.

Förmiddagen spenderade jag med Angelica och hennes barn. Vi gick till Leksakshuset och sen åt vi på Max. Sen gick vi en runda till Amiralen, där vi kollade på bebiskläder på Kappahl och Lindex, för att sedan gå bort till ÖB och kika lite. Sen gick vi hemåt. Väl hemma så spydde jag och la mig för att vila en stund innan mamma och Rasmus kom. Panodil hjälpte ju inte men vad hade jag förväntat mig? Nu är den nästan helt borta iallafall, men den kommer väl tillbaka imorgon...

Tack för att du och jag fann varandra. Synd bara att du ska vara 40 mil ifrån mig. Men du kommer ju snart ner hit igen och då kommer jag verkligen att ta vara på tiden jag får med dig. Jag tycker verkligen om dig och jag tror på att detta kommer hålla. Du får mig att känna så säker på den saken. Alla dina sms och det du skriver i din blogg.. Jag är tacksam för dagarna som jag fick med dig och jag längtar tills nästa gång vi ses. Saknar att få somna och vakna vid din sida. Saknar att du pussar mig i pannan när jag vaknar. Saknar dina kramar och ditt leende varje gång du tittar på mig. Jag saknar din närhet och ditt sällskap. Hoppas tiden går fort tills vi ses igen. Du är helt underbar Johan.

Nu ska jag fortsätta att njuta av min kaffe :)
TREVLIG KVÄLL PÅ ER ALLA LÄSARE! Hoppas ni mår lika bra som jag gör :)

Jag älskar dig Rasmus <3 och jag tycker om min Johan <3
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

här ska ni givetvis kommentera mitt inlägg

Välkomna åter!

Tack för ditt besök!
Jag hoppas du kommer tillbaka.