Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

7 juli 2011

v. 5 (4+5) uppdaterat

...kan tillägga att uträkningen av hur långt gången jag är, är INTE 100% säker, då min "röda vecka" under de senaste månaderna, har varit lite konstig och inte som vanligt.. Så det KAN vara så att jag är längre gången än vad jag räknat på nu. Det märker vi på ultraljudet den 25 juli.  Trevlig torsdag på er!

6 kommentarer:

  1. ursäkta men varför i helvete ska du göra ett ul om du ska göra abort?

    SvaraRadera
  2. Bara för att det är obligatoriskt, enligt MVC att göra inför en abort! Läs på lite istället...

    SvaraRadera
  3. "På abortmottagningen bedömer en läkare hur långt graviditeten har gått. Ibland tas ett prov från livmoderhalsen för att undersöka om man har någon infektion, eftersom det är viktigt att eventuella infektioner behandlas före aborten. Läkaren brukar göra en ultraljudsundersökning genom slidan, så kallat vaginalt ultraljud, för att kunna bestämma graviditetslängden och utesluta utomkvedshavandeskap."

    SvaraRadera
  4. Det är ju konstigt att man kan döma en person som gör abort av personliga skäl.Och trycka ner människan som redan mår dåligt. Sen ska du själv gå och göra abort. Man ska kanske tänka till först innan man gör nåt för nån dag så står man där själv i samma situation. Som du gör nu. Bara en tanke från mig. Lycka till.

    SvaraRadera
  5. Hej! Har läst din blogg av och till lite då jag hittade den via familjeliv av en slump när jag själv var gravid. Min son är bara några dagar äldre än Rasmus! Jag ville bara önska dig lycka till med allt du står inför! Man måste göra det som känns rätt för en själv utifrån sin egen situation och inte lyssna på vad andra säger. Rasmus är så himla söt! :) Kram

    SvaraRadera

här ska ni givetvis kommentera mitt inlägg

Välkomna åter!

Tack för ditt besök!
Jag hoppas du kommer tillbaka.